Freddy

Freddy is 24 jaar oud, geboren in Assen, maar nu wonende in Veendam. Vorige jaar heeft hij zijn studie Bedrijfskundige informatica aan de Hanzehogeschool voltooid.   In het dagelijkse leven is Freddy systeemintegrator bij een automatiseringsbedrijf in Assen.  Naast zijn dagelijkse werk houdt Freddy van touren in zijn BMW. Daarnaast houdt hij van lezen (Stephen King), fotografie, muziek en nog meer niet uidagende hobby’s. Een uitdaging is dus nodig… en wat is er dan niet beter dan een Amsterdam Dakar Challenge!

Voordat Freddy de ICT richting opging, heeft hij nog een opleiding autotechnicus gevolgd. Hij heeft meer dan een jaar in de BMW garage gewerkt. Een beetje kennis van auto’s heeft hij dus wel.

Marcel en Freddy kennen elkaar vanuit de opleiding bedrijfskundige informatica aan de Hanzehogeschool in Groningen.  Ze hebben samen afgestudeerd en tijdens het afstuderen kwamen de wilde plannen om mee te gaan doen aan Amsterdam Dakar. Toch heeft het nog een jaar geduurt voordat ze zich daadwerkelijk in hebben geschreven, maar nu is het zover!