Voor 500 euro een barrel kopen en voor 250 euro verspijkeren klinkt goedkoop, maar veel heb je dan ook niet. Naast dit bedrag moeten er ook kosten worden gemaakt. Denk aan de kosten van brandstof (we moeten er inmiddels komen) en de kosten van een vliegticket terug (we willen uiteindelijk ook weer naar huis). Daarnaast is het van belang om voldoende reserveonderdelen mee te nemen. Wanneer de waterpomp het bijvoorbeeld begeeft is het in de sahara wel verstandig om deze te vervangen. De kans is groot met een barrel van 500 euro dat dit gebeurd. Ons punt is, sponsors zijn nodig! Zonder jullie kunnen wij niet Dakar bereiken. 

Heeft u iets over, denk aan gereedschap, auto onderdelen, eten, zaklampen of gewoon een klein bedrag: Maak ons er blij mee!

Uiteindelijk helpen deze kleine giften een groter doel. Want naast sponsors voor onze rit zoeken wij ook sponsors voor ons goede doel, namelijk….

Dit is aantrekkelijk voor bedrijven. Ten eerste sponsor je een goed doel, en daarnaast is het ook nog eens belastingaftrekbaar. Wat wil je nog meer. Sponsoren kan via het onderstaande formulier. Wil je een gift geven, dan kan dit via onze paypal pagina.